Referenssit

Koko historiansa ajan Oitti Tools on valmistanut muotteja ja teollisuuden työvälineitä eri alojen johtavien toimijoiden tarpeisiin. Kokemus on hionut yhteistyön saumattomaksi ja tulokselliseksi. Hyvin suunniteltu ja valmistettu muotti toimii nopeasti ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

 

 • FISKARS OY AB

  Uusia ruiskuvalumuotteja syntyy hyvässä yhteistyössä

  Uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille on pitkä ja monivaiheinen prosessi. Maailmalaajuisesti toimiva kodin, puutarhan ja ulkoilun tuotteita valmistava Fiskars otti uusien muottien valmistamiseen kumppanikseen Oitti Toolsin. Muotteja tehdään tarkemmin ottaen Fiskars Garden Oy Ab:lle, joka vastaa muun muassa erilaisten puutarhatyökalujen valmistamisesta Fiskars-brändin alla. Esimerkiksi puutarhatyökaluja, saksia ja kirveitä valmistetaan Fiskarsin tehtailla nykyisessä Raaseporin kaupungissa Billnäsissä.

  Oitti Toolsin muoteilla valmistetaan erilaisia muovikomponentteja työkaluihin.

  – Meillä on myös omaa muotinvalmistusta, mutta tarvitsimme lisää resursseja. Kilpailutimme tekijöitä Euroopasta. Yksi tärkeä kriteeri oli tuotannon aikataulutuksen tekeminen etukäteen. Saamme Oitti Toolsilta aikataulun työvaiheineen, jonka mukaan toimitaan. Tämä ei välttämättä kaikilta yrityksiltä onnistu, kertoo Tooling Manager Risto Huoso Fiskarsin Operations-osastolta.

  – Ennen kuin uusi tuote saadaan markkinoille, tehdään paljon testausta. Oitti Toolsin muoteilla on tehty testieriä ja hyvältä näyttää, Huoso sanoo ja kehuu muottien hinta/laatu-suhdetta sekä henkilökunnan korkeaa osaamista.

  Yhteistyö on siis alkanut hedelmällisesti ja jatko näyttää lupaavalta.

  – Tuotannon aikataulut ovat pitäneet erinomaisesti, mikä on meille erittäin tärkeä seikka. Lisäksi uusien tuotteiden kehittämisen kohdalla saattaa tulla tilanteita, joissa tarvitaan nopeita muutoksia ja nopeaa reagointia. Näihinkin tilanteisiin on Oitti Toolsilla pystytty vastaamaan joustavalla tavalla, Huoso lisää.

  Hyvä tavoitettavuuskaan ei aina ole itsestään selvää, mutta Oitti Toolsilla ollaan oltu valmiina asiakasta varten.

  – Oitti Toolsilta vastataan sähköposteihin ja puheluihin aina nopeasti. Voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat, Huoso kiittelee.

    Takaisin

Työvälinetehdas

Mestarintie 7, 12100 Oitti
Puh. 044 078 6700
info@oittitools.fi