Referenssit

Koko historiansa ajan Oitti Tools on valmistanut muotteja ja teollisuuden työvälineitä eri alojen johtavien toimijoiden tarpeisiin. Kokemus on hionut yhteistyön saumattomaksi ja tulokselliseksi. Hyvin suunniteltu ja valmistettu muotti toimii nopeasti ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

 

 • HERRMANS OY AB

  Vahvan tuotantoketjun erikoisosaajat

  Pietarsaaressa toimiva Herrmans Oy Ab on erikoistunut valmistamaan tuotteita pyöräilyteollisuudelle. Vahvasti vientipainotteinen yritys on yksi Euroopan johtavista toimijoista alallaan ja kysyntää riittää. Tuotteista menee vientiin 90 prosenttia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Suomessa ja sen lisäksi sillä on myyntikonttori Saksassa sekä varastotoimintoja Taiwanissa. Jälleenmyyntiketju on maailmanlaajuinen. Yritys valmistaa muun muassa polkupyörän valoja, kahvoja, ketjunsuojia, heijastimia, vannenauhoja ja muita pyöräilyyn liittyviä oheistuotteita.

  Tuotteiden korkeat laatuvaatimukset vaativat myös yhteistyökumppaneilta vahvaa panostusta. Herrmansin yhteistyökumppani Oitti Tools valmistaa yritykselle muun muassa polkupyörän kahvojen tekemiseen tarvittavia muotteja, mikä edellyttää erikoisosaamista. Laatutakuun lisäksi hyvään yhteistyöhön kuuluu joustava ja nopea toimintatapa. Toimitusaikojen on tiukassakin tuotantotahdissa pidettävä ketjun jokaisessa vaiheessa.

  – Oitti Toolsin tuotteiden laatu ja toimitusaika ovat kohdillaan. Yrityksessä tehdään hyvää työtä. Tuotteidemme mallit vaihtuvat kohtuullisen nopeasti ja tuotekehitykseen satsataan, joten uusia muotteja tarvitaan aika usein. Kun molemmat osapuolet tietävät kokemuksesta mitä tehdään, hoituvat tilaukset ja tarjouksetkin mutkattomasti puhelimessa ja sähköpostilla, sanoo Herrmansin työkaluosaston johtaja Tom Enholm.

  Herrmans on ollut mukana kehittämässä muoviteknologiaa jo 55 vuotta. Se toimii tiimityössä eurooppalaisten pyörävalmistajien kanssa kehittäen sekä tämän päivän että tulevaisuuden huipputuotteita pyöräilijöiden käyttöön. Yritys painottaa erityisesti tuotteidensa käyttömukavuutta, käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja tyylikästä muotoilua. Tuotantometodeissa käytetään ympäristöystävällisiä toimintatapoja ja toimitaan ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien mukaan.

    Takaisin

Työvälinetehdas

Mestarintie 7, 12100 Oitti
Puh. 044 078 6700
info@oittitools.fi