Referenssit

Koko historiansa ajan Oitti Tools on valmistanut muotteja ja teollisuuden työvälineitä eri alojen johtavien toimijoiden tarpeisiin. Kokemus on hionut yhteistyön saumattomaksi ja tulokselliseksi. Hyvin suunniteltu ja valmistettu muotti toimii nopeasti ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

 

 • K. HARTWALL OY AB

  Lähituotanto säästää kallista aikaa

  K. Hartwall Oy Ab toimii logistiikka-alalla ja valmistaa päätuotteinaan metallisia rullakoita sekä dolly-alustavaunuja, joilla tavaraa liikutellaan muun muassa vähittäiskaupassa, kuljetus- ja teollisuusyrityksissä. Lisäksi yritys valmistaa pullojen kuljettamiseen tarkoitettuja kennolevyjä, joista tuotteet myös myydään kaupoissa. Kennot kiertävät panimon ja kaupan väliä.

  Oitti Tools valmistaa K. Hartwallille muotteja, joilla tehdään rullakon pohjia ja pullojen kennolevyjä. Suuren kokonsa vuoksi muotit ovat erikoisvalmisteisia, ja esimerkiksi rullakon pohja on kooltaan noin puoli neliömetriä.

  – Yhteistyömme lähti liikkeelle, kun etsimme uutta kumppania erääseen kehitysprojektiin. Tarvitsimme jonkun joka osasi tehdä muotteihin tarvittavia muutoksia. Oitti Tools teki meille ensimmäisen uuden muotin nelisen vuotta sitten ja toinen muotti oli jo niin hyvä, että päätimme ottaa sen käyttöön suoraan koeajosta. Sitä ennenkin olimme jo tehneet yhteistyötä muottien huolto- ja muutostöissä, kertoo projektipäällikkö Johan Lindström K. Hartwall Oy Ab:stä.

  Viimeisimmät muotit on tehty kokonaan Suomessa. Oitti Toolsin hinnat ovat kilpailukykyiset ja koska yritys sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä K. Hartwallin tehtaalta Sipoosta, säästyy kallista työaikaa.

  – Jos aiemmin Euroopassa matkustaessa työntekijältä meni asian hoitamiseen kolme-neljä päivää, nyt selvitään puolen päivän palaverilla, Lindström sanoo.

  Sen lisäksi, että Oitti Toolsin muotit ovat teknisesti toimivia, Lindströmiä miellyttää yrityksen moderni työstötekniikka.

  – Osat sopivat hyvin yhteen ja laatu pelaa siinäkin kohtaa, hän vahvistaa.

  K. Hartwall Oy Ab toimii maailmanlaajuisesti Australiassa ja Etelä-Amerikassa asti. Valmiit muotit sijaitsevat ympäri maailmaa, sillä rullakoiden ja kennojen tuotanto kannattaa pitää paikallisella tasolla korkeiden kuljetuskustannusten vuoksi.

    Takaisin

Työvälinetehdas

Mestarintie 7, 12100 Oitti
Puh. 044 078 6700
info@oittitools.fi