Referenssit

Koko historiansa ajan Oitti Tools on valmistanut muotteja ja teollisuuden työvälineitä eri alojen johtavien toimijoiden tarpeisiin. Kokemus on hionut yhteistyön saumattomaksi ja tulokselliseksi. Hyvin suunniteltu ja valmistettu muotti toimii nopeasti ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

 

 • MIR UPAKOVKI

  Mir Upakovki JSC kuuluu Venäjän johtaviin korkealaatuisten ja exklusiivisten jäykkien muovipakkausten tuottajiin. Tehtaalla valmistetaan myös komponentteja autoteollisuudelle, ja sillä on valmius yhteistyöhön muidenkin muovikappaleiden massatuotannon lokalisoinnissa. Yli 40 miljoonan euron liikevaihtoa tekevän yrityksen voimavarana on osaava ammattihenkilöstö, tehokas työtapa ja yli 20 000 neliömetriä modernisoituja teollisuus- ja varastohalleja.

  Tuotannossa käytetään nykyaikaisia ruiskuvalukoneita Husky, Demag, Engel, sekä Bekum ja Kautex suulakepuhalluskoneita ja 2-vaiheinen PET-pakkausten ISBM-soluyksikkö (Japani). Tuotannon muotit ovat pääosin Euroopassa, USA:ssa ja Kanadassa valmistamia. Oitti Tools on toimittanut yritykselle uusia muotteja ja oli mukana aikaisemmin hankittujen työkalujen modernisoinnissa.  

  http://www.miru.ru/en/

  Lataa lyhyt esite

    Takaisin

Työvälinetehdas

Mestarintie 7, 12100 Oitti
Puh. 044 078 6700
info@oittitools.fi