Referenssit

Koko historiansa ajan Oitti Tools on valmistanut muotteja ja teollisuuden työvälineitä eri alojen johtavien toimijoiden tarpeisiin. Kokemus on hionut yhteistyön saumattomaksi ja tulokselliseksi. Hyvin suunniteltu ja valmistettu muotti toimii nopeasti ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

 

 • UPONOR OYJ

  Pitkäkestoinen kumppanuus tuo tulosta

  Rakennus- ja ympäristötekniikan LVI-järjestelmien toimittaja Uponor ja Oitti Tools ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia. Pitkä yhteinen historia ja kokemukset ovat avainasioita vaativienmuottien valmistamisessa ja sopimusten laatimisessa. Oitti Tools valmistaa Uponorille monenlaisia pieniä ja keskisuuria muotteja. Uponor Infralle tehdään esimerkiksi salaoja- ja ilmanvaihtoyhdemuotteja. Oitti Tools on jollain tavalla mukana lähes kaikkien Uponor Infran tuoteryhmien tuotannossa.

  – Pitkäkestoinen yhteistyö on erittäin tärkeää, jotta asiat hoituvat. Koska tunnemme ihmiset hyvin, pystymme luottamaan toisiimme ja keskustelemaan vaihtoehdoista avoimesti. Käymme palavereissa säännöllisesti läpi projektejamme, kiittelee sujuvaa yhteistyötä Uponor Infra Oy:n tuotantopäällikkö Harri Mikkola.

  Uponorilla arvostetaan Oitti Toolsin hinta-laatusuhdetta.  Oitti Toolsin vahvuuksina ovat erityisesti korkea toimitusvarmuus ja laatutaso. Tärkeää osaa näyttelee yrityksen sijainti Suomessa.

  – Muotinvalmistus ei yleensä tapahdu kerrasta, vaan muottia mitallistetaan ja viilataan kohdilleen. Olisi hankalaa jos valmistaja sijaitsisi kaukana meistä. Säästämme näin logistisissa kustannuksissa, Mikkola sanoo.

  Uponor Suomella on Oitti Toolsin kanssa muottien huoltosopimus. Kokemukset yhteistyöstä tälläkin saralla ovat olleet kiitettäviä.

  – Emme pysty itse huoltamaan muotteja, sillä toleranssit ovat tiukat. Oitti Toolsin koneilla ja laitteilla pystytään mittaamaan sadasosamillin tarkkuudella. Lisäksi huoltosopimus lisää tehokkuutta ja vähentää hallinnollista työtä, Mikkola kertoo. Oitti Toolsin tarjoamat Kiinan toiminnot ovat auttaneet Uponoria pitämään tuotantokustannukset kurissa.

  – Kiina-yhteistyö on iso etu, jota kaikki eivät pysty tarjoamaan. Voimme ottaa osan tuotteista Kiinan tuotannosta, jonka toimitusvarmuus on sekin hämmästyttävän hyvä, Mikkola sanoo.

  Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Uponor Suomi Oy tarjoaa LVI-talotekniikka-alalla ratkaisuja erilaisten rakennusten sisäilmaston ja käyttöveden hallintaan. Uponor Infra Oy on KWH Pipen ja Uponorin muodostama yhteisyritys. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 4 100 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli yli 900 miljoonaa euroa. Uponorin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

    Takaisin

Työvälinetehdas

Mestarintie 7, 12100 Oitti
Puh. 044 078 6700
info@oittitools.fi