Kaikki yhdessä tuotannossa

CAD-Suunnittelu

Oitti Toolsissa on poikkeuksellista innovatiivisuutta ja kykyä ratkaista vaikeidenkin tuotteiden tuomat haasteet muottisuunnittelussa. Suunnittelun korkea osaaminen ja laatu takaavat muotin pitkän elinkaaren ja häiriöttömän muovituotannon.

Käytössämme on Top Solid ja Siemens NX järjestelmät. Kauttamme myös tuotekritiikit ja täyttymisanalyysit. Muottitoimitukseen kuuluu aina täydellinen dokumentaatio muotista sisältäen 2D/3D -tiedostot.

 


CAM-ohjelmointi

Oitti Toolsissa kaikkien muotin osien valmistus perustuu 3D -mallien ohjelmointiin työstökoneille.

5-akselinen ohjelmointiosaaminen on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Tämä mahdollistaa haastavienkin muotojen valmistuksen niin tehokkaasti, että pärjäämme mukana alan kilpailussa. Työstörataohjelmointi tehdään Mastercam- ohjelmistolla.

 


Jyrsintä

Oitti Toolsissa pyritään valmistamaan kaikki muotin osat 5-akselisesti välttäen ylimääräisiä asetuksia ja kiinnityksiä. 5-akselinen jyrsintä on menestyksemme perusta. Muotin osat ovat tehokkaasti valmistettu ja niiden mittatarkkuus ja yhteensopivuus on taattu. 

Tuotannossamme on useita 5-akselisia jyrsinkoneita kappalekokoon x1250 y1000 z1000 saakka, ja aihion suurin mahdollinen paino on 2500 kg.

UUTTA: Oitti Tools Oy investoi uuteen nykyaikaiseen työstökoneeseen DMC 85 monoBlock (valmistaja DMG MORI). Kone on varusteettu RS3 kolmen paletin vaihtajalla ja mahdollistaa huomattavasti paremman tuottavuuden. Kone saapuu tehtaallemme joulukuussa 2019.  

 


Lankasahaus

Lankasahaus on teräksen työstömenetelmistä tarkimpia. Menetelmällä päästään jopa alle 0,005mm tarkkuuteen sekä pinnan laadussa alueelle 0,1Ra-0,6Ra.

Lankasahauskoneillamme päästään 400-600mm leikkuukorkeuteen. CAD-ohjelmoinnin myötä lankasahaus mahdollistaa vaativienkin kappaleiden valmistuksen.

Tuotannossamme on useita Agien kipinä- ja lankasahauskoneita.

 

 


Kiillotus ja Kokoonpano

Muottipintojen kiillotus on yksi pitkäaikaisia vahvuuksiamme. Kiillotamme kappaleet aina SPI-SPE A1 tasoon saakka. Kokoonpanopalvelut sekä valmiin muotin kiillotuksen suoritamme avaimet käteen – periaatteella. Kokoonpanossamme työskentelee viisi kokenutta muottiammattilaista.

 

 


Mittaus

Oitti Toolsissa varmistamme tuotannossamme valmistuvien osien laatua mittaamalla jatkuvasti. 

Laadunvarmistuksessa käytämme mittaamisessa modernia 3D -mittausteknologiaa. Ohjelmat perustuvat kappaleen 3D -malliin ja mallia verrataan mitattavaan kappaleeseen. Asiakkaamme saavat mittaraportin ja mittaustarkkuutemme on 0,001-0,002mm. 

 

 

Mestarintie 7, 12100 Oitti


Andrei Kokov
Yksikön vetäjä
Puh. 0440 786712
andrei.kokov@oittitools.fi