OITTI TOOLS

OITTI TOOLS OY tarjoaa suomalaisille yrityksille kansainvälisen yritysryhmän palveluja - koneistusta, alihankintaa, muottipalveluja ja lämpökäsittelyä. Päätehdas on Venäjän johtava jäykkien muovipakkausten valmistaja. Tuotannon tehoa ja laatua varmistavat osaava tiimi ja kehittynyt automaatio.

Ryhmän koneistuskapasiteetia, työvälinetuotantoa ja huoltoa on vuosien ajan vahvistettu modernilla kalustolla ja osaavalla henkilöstöllä. Konsernin yritysten suunnittelijat ja asiantuntijat ehdottavat fiksut ja kestävään ratkaisut. Näin varmistetaan kannattava tulos ja työkalun tehokkaan elinkaaren.

Merkittävä osa Oitti Tools Oy:n aiemmasta tuotantokapasiteetistamme on vuodesta 2021 alkaen ollut vahvistamassa samaan teollisuusryhmään kuuluvan tehtaan toimintaa Venäjällä. Venäläis-hollantilainen työkalutehdas Matritsa LLC suunnittelee, valmistaa, huoltaa ja korjaa työvälineitä Mir Upakovki -yrityksen muovituotannolle ja toimittaa myös tuotantosolujen räätälöityjä automaatioratkaisuja. Meillä on sujuva logistiikkakanava Suomen ja Venäjän välillä.

Mestarintie 7, 12100 Oitti


Andrei Kokov
Yksikön vetäjä
Puh. 0440 786712
andrei.kokov@oittitools.fi